Боб Дойл от филма “Тайната” с уникален семинар в София

Като почитатели на качествените личности и събития ние се стремим да допринасяме до това те да бъдат по-достъпни. Едно такова събитие и личност, която ще присъства на негом е организирания от нашите партньори от C Team семинар Boosting Results / Как да ускорим резултатите? с Боб Дойл – лектор и треньор на тема Закон на привличането. Той е един от експертите, поканени да участват във филма „Тайната“ и автор на книгите „Следвай страстта си“ и „Богатство отвъд разумното“.

Семинарът е насочен към всеки, който иска да превърне мечтите си в реалност. Съавторът на филма и книгата “Тайната” ще сподели с нас цялостен подход към т.нар. “закон на привличането”.

Ето в какво се изразява накратко философията на Боб: “Повечето от нас привличат нещата в живота си несъзнателно. Ние просто смятаме, че нямаме никаква власт над случващото се. Нашите мисли и чувства са оставени на автопилот, така че всичко се изсипва върху нас, без да разбираме защо”.

Мисията му е да помага на хората да създават трайна и положителна промяна в живота си и да сътворяват мечтите си в реалност. Това е и точно това, което той прави през последните 14 години, посредством семинари, книги, предаване, което излъчва на живо всяка седмица и индивидуална работа с хора, помагайки им да материализират мечтите си!

След години корпоративна кариера, Боб усеща, че животът му е в застой, щастието липсва от ежедневието му и не се чувства удовлетворен от ситуацията, в която се намира. Тогава той решава да поеме по своя път и започва задълбочено да изучава Закона на привличането, което още в първата година му носи резултати, изразяващи се в 7-цифрена сума в банковата му сметка.

Цели на семинара:
1. Дефиниране и трансформиране на мечтите в цели и постигането им.
2. Разграничаване на това, какво знаем и това, което не знаем за Закона на привличането
3. Как да използваш ума си, за да ускориш и умножиш резултатите си?
4. Изграждане на умение за идентифициране на токсичните мисли, които саботират реализирането на целите.
5. Магията на интуитивното действие.
6. Подход и практически упражнения за усвояване на принципите на Закона на привличането в ежедневието.

Ако искате да научите повече и лично да се срещнете с Боб Дойл, заповядайте на 16 май в ИнтерЕкспо Център!

Както споменахме, ние се стремим да направим достъпа до качествени личности и събития по-достъпен, затова за всички наши приятели предоставяме промокод JCIBG2017, скойто може да се закупи билет за смеинара с 5% отстъпка от редовната цена.

А за студентите има специална цена на билетите от 150 лв.

Ще се видим на събитието, за да разберем заедно тайните на “закона на привличането”.

About the author: JCISofia