СОФИЯ ЩЕ Е ДОМАКИН НА СРЕЩА НА МЛАДИ ЛИДЕРИ ОТ 35 ДЪРЖАВИ

София ще бъде домакин на Европейската среща на президентите на Международната младежка камара (Junior Chamber International European Presidents Meeting). Тя ще се проведе в периода 07-10.02.2019 г. в хотел „Хилтън София“. Участие в събитието ще вземат 110 делегата от 35 държави. Освен от Европа в събитието ще участват делегати от САЩ, Индонезия, Япония и Парагвай.

JCI European Presidents Meeting е първото за годината официално събитие, което събира на едно място лидерите на организацията в Европа – президенти, вицепрезиденти и други делегати и официални лица на JCI, включително Президентът на JCI за 2019 г. – Александър Тио от Индонезия и Изпълнителния вицепрезидент на JCI за Европа – Виктор Омарсон от Исландия.

Целта на форума е да се обсъдят стратегията за развитие както на националните организации, така и на JCI Европа. Сред задачите на срещата са изграждането на по-трайни взаимоотношения между членовете на организациите, обмяна на опит и добри практики.

На 08.02.2019 г. (петък) от 13:00 до 14:00 ч. като част от събитието ще се проведе панелна дискусия на тема “Youth for Europe: But is Europe Still Relevant to Them?”. По време на тази дискусия представители на политическия сектор, гражданското общество и бизнес сектора ще обсъдят социалните предизвикателства, пред които са изправени младите хора в България и Европа днес и какво може да направи ЕС, за да ги преодолее. Дискусията ще е отворена за представителите на медиите.

Повече информация за JCI European Presidents Meeting можете да намерите на:

Снимка: 2018 JCI European Presidents Meeting (Zagreb, Croatia)

About the author: JCISofia