През юни Езиковото кафе ще ни пренесе в екзотичната Малайзия

Първото лятно издание за 2018 на любимото JCI Language Cafе в София ще се проведе на 14 юни (четвъртък) на вече традиционното място – Culture Beat Club. Разговаряйки на някои от десетките възможни езици, включилите се ще имат възможността да подобрят или подобрят езиковите си умения в неформална среда, както и да научат повече за културата и традициите на екзотичната Малайзия от специалния гост Naj Bhoy.
Организатори на ежемесечното събитие са Международната младежка камара – София (JCI Sofia), чийто призив е “Ела, срещни нови готини хора и се забавлявай, общувайки на чужди езици!”.
Юнското издание е посветено на Малайзия и специален гост ще бъде Naj Bhoy, който е родом от Малайзия, а последните две години живее и работи в България. Naj ще ни разкаже повече за културата и традициите на Малайзия. Презентацията ще бъде на английски език
Събитието е подходящо за всеки, който иска да обнови, припомни и подобри езиковите си умения, независимо от нивото на познанията му, като има начинаещи и напреднали, чужденци и полиглоти. От чуждите езици най-засилен интерес отново се очаква да има към английския език и традиционно следващите немски, испански, италиански и френски. „Всяко изминало досега издание ни е изненадвало с присъствието на хора, малко или много умеещи да разговарят на “по-редките” езици като нидерландски, руски, хърватски, македонски, гръцки, турски, арабски, японски, китайски, и дори иврит“, споделя един от организаторите на събитието Нина Памукчиева.
JCI Language Cafе се провежда ежемесечно за четвърта поредна година в София и до този момент в него са взели участие над 3 000 души на възраст между 17 и 55 години. Освен в София, събитието се провежда и в други градове в България, в който е представена JCI – Варна, Пловдив, Плевен и Свищов. А от миналата година и в Ница, Франция, където се организира от едно от местните представителства на организацията.
С пристигането си всеки участник получава стикер със знамето на държавата, чийто език желае да практикува. С коктейл в ръка и в компанията на нови познати, разговорите и игрите за „разчупване на леда“ се превръщат в най-неусетния начин за подобряване на езиковите умения, разказват още организаторите, разказват още организаторите.
JCI Language Cafе Sofia – Malaysia очаква своите посетители на 14.06.2018 г. (четвъртък) от 19:00 часа в Culture Beat Club (София, пл. „България“ 1 – НДК).
Присъствието е безплатно и не е обвързано с предварителна регистрация.
Повече информация можете да намерите във Facebook страницата на събитието JCI Language Cafе Sofia.

About the author: JCISofia